Apartamentele noastre:

Informatii extra

Magazine: la 2 pasi de Ansamblul Casian Renaissance sunt situate mai multe magazine alimentare (Mega Image, Lidl, Simpa, Transagape), carmangerie, brutarie, magazine de bricolaj (Unimat, Leroymerlin), dar si centrul commercial Shopping City. In drum spre casa, ai la indemana toate facilitatile de care ai nevoie, indiferent de ora sau de zi pentru ca timpul tau este pretios.

 

Lift: chiar daca imobilele au doar 3 etaje, punem pret pe confortul oferit de ansamblul Casian Renaissance si ne dorim ca experienta ta in incinta blocului sa fie una cat mai placuta. De aceea fiecare imobil va fi dotat cu lift performant de 6 persoane.

 

Locuri de parcare: devenind un lux in utimii ani, locurile de parcare din ansamblul Casian Renaissance se amenajeaza complet si fiecarui apartament in pretul de vanzare ii este alocat si un loc de parcare. Doresti 2 locuri de parcare? Te rugam sa ne spui.

 

Loc de joaca si zona de promenada: construim nu doar locuinte ci si momente de fericire si relaxare…locul de joaca amenajat special pentru copii si zona de promenada sunt ideale pentru clipe unice traite in ansamblul Casian Renaissance.

 

Locuinte eficiente: stim ca iti doresti ca facturile la utilitati sa fie cat mai mici, de aceea in ansamblul Casian Renaissance folosim sisteme optime pentru un consum redus: caramida termo-izolatoare, izolatii termice exterioare, geamuri termopan performante energetic si contorizare separata pe fiecare apartament ca sa platesti exact cat consumi.

 

Finisaje: pentru ca in ansamblul Casian Renaissance punem pret pe calitate, impreuna cu echipa de arhitecti am ales cele mai bune materiale care sa iti garanteze atat o locuinta trainica dar si un confort sporit. Siguranta ta este prioritatea noastra.